Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Ο Αντιπρόεδρος Πάγκαλος για τους "Αγανακτισμένους"

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής» χαρακτηρίζει τη συγκέντρωσή των «Αγανακτισμένων» στο Σύνταγμα «μόδα των τεχνολογιών» και «ανώδυνη εκτόνωση» που δεν ενδιαφέρει την πολιτική: «Η διαμόρφωση ενός πολιτικού κινήματος...
όσο και αν αυτό δυσαρεστεί ορισμένους, που ακολουθούν τη μόδα των τεχνολογιών δεν εξαρτάται από τα like και τα unlike του Facebook».
aganaktisi-gr: Ο κύριος ΜΑΖΙ-ΤΑ-ΦΑΓΑΜΕ-ΡΕ-ΚΟΠΡΙΤΕΣ έχει γνώση από Κινήματα,αγώνες και ιδεολογίες, άλλωστε ποιος αμφισβητεί πως τα έκανε όλα αυτά μαζί και με την κ.Δαμανάκη, την φωνή του Πολυτεχνείου που είναι Επίτροπος τώρα στην Ε.Ε.(!) Μας συγχωρείτε αλλά μας απογοήτευσε η λεγόμενη "Γενιά του Πολυτεχνείου" και ακόμη περισσότερο απογοήτευσε αυτούς που ήταν στο Πολυτεχνείο και έμειναν στην αφάνεια.

3 σχόλια:

  1. Καληνύχτα «κύριε» Πάγκαλε, αν οι εφιάλτες σου επιτρέψουν να κλείσεις μάτι.

    Καληνύχτα Εφιάλτη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 100.000 χιλιαδες ανθρωποι εξω απ το γραφείο του και ακόμα νομίζει πως ειναι λαϊκ α το φεισμπουκ; σε προχωρημενο σταδιο ο αντιπροεδρας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο άνθρωπος είναι θρασύτατος δεν το αγγίζει τίποτα από το πολύ λίπος που έχει πάνω του. στο σύνταγμα του στέλνουν μηνυμα πως θα τον κάνουν σαλάμι τι άλλο θέλει δηλαδή ν ακούσει για να καταλάβει πως τα ψωμιά του είνα μετρημένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή