Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Προσπαθούν να ματαιώσουν τις συγκεντρώσεις

Επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σήμερα από το Αγρίνιο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, με αφορμή το επεισόδια που σημειώθηκε σε βάρος του σε κομματική εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Αργυρούπολης


Νέες βολές εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ ,με αφορμή το επεισόδιο που σημειώθηκε σε βάρος του χθες το βράδυ στο ΚΑΠΗ Αργυρούπολης, εξαπέλυσε σήμερα από το Αγρίνιο, σε ομιλία του σε εκδήλωση της
ευρωομάδας του ΠΑΣΟΚ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής.
"Δυστυχώς σήμερα βλέπουμε ως Γκοτζαμάνηδες τους λεγόμενους αριστερούς", δήλωσε ο κ. Πεταλωτής μιλώντας στην εκδήλωση που είχε ως θέμα "Περιφερειακή και Αγροτική Ανάπτυξη, Πράσινος Τουρισμός και εναλλακτικές πηγές ενέργειας στο Αγρίνιο".
"Είναι τραγικό οι συγκεντρώσεις που διοργανώνει το ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα, όλο αυτό το διάστημα την ώρα που κάνει μια πραγματική προσπάθεια να βρεθεί δίπλα στον κόσμο, κάποιοι οι οποίοι δεν είναι οι γνωστοί ειρηνικοί και "αγανακτισμένοι" πολίτες, αλλά κομματικοί εγκάθετοι δυστυχώς του ΣΥΡΙΖΑ που έχει επιλέξει να ασκεί μία δήθεν αριστερή πολιτική, η οποία ουσιαστικά είναι φασίζουσα, προσπαθώντας να ματαιώσουν τέτοιες συγκεντρώσεις", ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.


Ανέφερε ότι η φασίζουσα συμπεριφορά και νοοτροπία δεν έχει μόνο χρώμα μαύρο, "έχει δυστυχώς και το χρώμα συγκεκριμένων πολιτικών σχηματισμών και στην προκειμένη περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ".
Τόνισε ότι μέσα από ιστολόγια διάβαζε ότι ματαίωσε την επίσκεψή του στο Αγρίνιο, αλλά "εγώ όμως είμαι εδώ", είπε.
Είπε, επίσης, ότι "εάν κάποιοι νομίζουν ότι θα μας κλείσουν στα σπίτια μας και στα γραφεία μας και θα μας απαγορεύσουν να περπατάμε και να βλέπουμε κόσμο, θα πρέπει, επιτέλους, να αντιληφθούν και να πουν εάν δέχονται αυτή την δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση, εάν δέχονται το κοινοβουλευτικό σύστημα της δημοκρατίας που έχουμε ή νομίζουν ότι με αυτές τις μεθόδους θα φέρουν άλλους είδους καθεστώτα, τα οποία όμως ο ελληνικός λαός έχει καταδικάσει με αγώνες, για να μην υπάρχουν αυτές οι αντισυγκεντρώσεις πριν από πολλά χρόνια".
Ο Γ. Πεταλωτής ανέφερε ότι "θα είμαστε δίπλα και μέσα στον κόσμο και κανένας με τις τραμπούκικες και φασιστικές μεθόδους, ασχέτως αν ονομάζεται κατ' επίφαση αριστερός, θα μας σταματήσει, γιατί αυτή η δημοκρατική παράταξη την οποία εκφράζει το ΠΑΣΟΚ εδώ και πολλά χρόνια ακριβώς έχει και μνήμη και μέλλον μπροστά της".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου